Гендиректор Essential показав новий смартфон з унікальним дизайном

Колишній генеральний директор компанії Essential Енді Рубін опублікував у Twitter фотографії нового неназваного пристрою. Дизайн прототипу не схожий на смартфони бренду, що випускалися раніше.

Судячи з усього, гаджет прийняв форм-фактор сучасного пульта для ТВ: смартфон оснащується дисплеєм з дуже високим співвідношенням сторін і невеликими рамками. Задня частина металева і виконана з градієнтною заливкою, яка має ефект зміни кольору, якщо дивитися на кришку під різним кутом.

Є класичне розташування сканера відбитків пальців і одинарна основна камера, яка знаходиться в опуклому корпусі.

На одній з фотографій смартфон показаний із запущеним додатком карт, в той час як на іншому зображенні можна побачити кілька додатків в меню багатозадачності, кожне з яких займає невелику чверть екрану. Одна з таких відкритих програм – агрегатор таксі Uber.

Виріз в екрані призначений для фронтальної камери, а значок зі стрілкою може виявитися однією з сенсорних кнопок панелі навігації.

Заснований чи призначений для користувача інтерфейс на Android, невідомо. Не згадується також коли буде представлено пристрій і чи запустить Essential його комерційну версію.

На твіти користувачів з питаннями Рубін відповів такою заявою: «Ми працювали над новим пристроєм, який зараз перебуває на ранній стадії тестування. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися подробицями про нього в найближчому майбутньому ».

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.