Бюджетний Honor 9X вийде в Європі без Google Play і зі старим процесором

Шкода, що через смартфон навряд чи стане хітом за межами Китаю. Honor 9X і Honor 9X Pro, які були анонсовані зовсім недавно, вже встигли стати надпопулярними смартфонами на батьківщині – в Китаї. І судячи за наявними даними, зовсім скоро повинен відбутися і європейський дебют двох доступних пристроїв від Honor. Точна дата анонса ще невідома, але в мережі вже з’явилися витоку з ключовими особливостями лінійки Honor 9X для європейського ринку.

Варто відзначити, що зміни є і вони досить помітні. А ось як до них ставитися, кожен вирішить сам для себе. Так, якщо Honor 9X для Китаю оснащений лише подвійний основною камерою, то глобальна версія має відразу потрійну камеру на 48, 8 і 2 Мп. Але якщо в плані камери смартфон чекає поповнення, то в плані процесора на обличчя даунгрейд – замість свіжого Kirin 810 пристрій буде оснащено більш старим Kirin 710F, що явно позначиться на потужності Honor 9X в версії для Європи.

Ще одним негативним моментом у виході хіта від Honor на європейському ринку можна вважати те, що пристрій, як і китайська версія, надійде в продаж без сервісів Google. З огляду на цей факт, а також щільність конкуренції в ціновому сегменті, в якому буде виступати лінійка, можна сміливо припустити, що глобальна версія навряд чи стане такою ж популярною, як китайська на батьківщині виробника.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.