Перші рендери OnePlus 8 від OnLeaks

Відомий автор витоків Стів Хеммерстофер (OnLeaks) і сайт Cashkaro розмістили якісні рендери смартфона OnePlus 8 на основі докладних технічних креслень, які опинилися у інсайдера.

Якщо задня панель не видозміниться у порівнянні з OnePlus 7 Pro (за винятком нового забарвлення), то фронтальна сторона відзначиться наявністю отвора в кутку дисплея для фронтальної камери. Екран як і раніше загнутий з бічних сторін, всі елементи управління і роз’єми розташовані на колишніх місцях, лише решітка динаміка виконана інакше.

Габарити смартфона складуть 160,2 × 72,9 × 8,1 мм, в районі камери товщина збільшується до 9,3 мм. Діагональ дисплея – близько 6,5 дюймів. Як заявило одне з джерел, OnePlus запровадить в новинку довгоочікувану функцію бездротової зарядки.

Цікаво, що в OnePlus 7T, вже представленому офіційно, компанія перейшла з використання вертикального модуля камери в центрі корпусу на випираючий круглий блок із горизонтальним розміщенням сенсорів. У OnePlus 8, якщо вірити OnLeaks, компанія повернеться до старої практики.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.