Pixel 4 і Pixel 4 XL отримають аналог Face ID

У цьому місяці, 15 жовтня, компанія Google представить свої нові смартфони – Pixel 4 і Pixel 4 XL. Однак, в інтернеті вже з’явилася детальна інформація про технічні характеристики новинок.

Обидва смартфони отримають процесор Snapdragon 855 і допоміжний чіп Pixel Neural Core. Передбачається, що він буде служити для обробки зображень з камери за допомогою штучного інтелекту.

Більш компактний Pixel 4 оснастять 5,7-дюймовим OLED дисплеєм з Full HD + розширенням і частотою оновлення кадрів 90 Гц, а також батарейкою на 2800 мАг. Pixel 4 XL, у свою чергу, отримає 6,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Quad HD + і батарейку на 3700 мАг.

Обидві моделі будуть доступні у версіях з 6 ГБ оперативної пам’яттю і 64/128 ГБ вбудованої пам’яті. Новинки оснастять модулем NFC і роз’ємом USB Type-C, а ось 3,5-мм аудіоджек в смартфонах не буде.

Цікаво те, що фішкою нових Pixel може стати аналог Face ID від Apple – для розблокування і оплати покупок можна буде використовувати 3D-сканування обличчя. При цьому смартфони позбудуться сканера відбитків пальців.

Ціна нових Pixel та інші подробиці стануть відомі після офіційної презентації 15 жовтня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.