Компанія Sony готова обрушити цінник PlayStation 4 в два рази

Попит на різного роду відеоігри по всьому світу стрімко зростають, тобто все більше і більше людей вважають за краще проводити свій вільний час за грою. Хтось подібним чином відпочиває після робочого дня, а хтось заробляє гроші, демонструючи ігровий процес в інтернеті. Найбільш продаваною ігровою приставкою в історії людства є Sony PlayStation 4, яка була випущена на ринок в кінці 2013 року. З тих самих пір її встигли собі купити більше ніж 100 млн осіб, що і дозволило їй встановити рекорд. Втім, останнім часом інтерес покупців до PS4 стрімко падає, а відбувається це з тієї простої причини, що вона сильно застаріла.

Все рідше і рідше собі купують дану ігрову приставку через те, що вона вкрай сильно застаріла. Її технічне оснащення вже не здатне забезпечувати то якість графіки, про який всі мріють, а низька продуктивність сильно обмежує розробників, тому що їм доводиться упиратися «в стелю», що робить ігри менш цікавими в усіх відношеннях, ніж вони могли б бути. Крім того, інтерес до PS4 падає через те, що за майже шість років присутності на ринку вона майже зовсім не подешевшала. З огляду на, що вже в наступному році вийде модель нового покоління, багато хто розуміє, що віддавати зараз велику суму грошей за вже застарілий продукт не дуже раціонально.

Саме тому Sony все частіше і частіше проводить різного роду розпродажі і акції, а спрямовані такі на те, щоб підвищити інтерес покупців до даної ігровій приставці. Втім, вони не приносять належного очікуваного результату, тому вже в недалекому майбутньому компанії доведеться піти на крок, який вона намагалася відкладати до останнього. Як повідомив відомий галузевий експерт ринку Майкл Пактер, вже ось-ось цінник PlayStation 4 сильно знизиться, можливо навіть в два рази. Якщо це насправді станеться, а аналітик в цьому впевнений, вартість цього ігрового пристрою впаде з $ 399, за скільки її продають зараз, до приблизно $ 199 .

Очевидно, що за новою ціною багато людей захочуть собі купити PS4, і багато це точно зроблять, виконавши свою мрію, тим більше що зараз для цієї платформи є більш як 1 500 ігор з різних категорій. Разом з ігровою консоллю в вартості повинні впасти гри для неї, а також різного роду аксесуари, які за рахунок цього стануть набагато дешевше і доступніше в усіх відношеннях. Залишається вірити, що експерт має рацію, адже якщо це так, то вже в найближчі місяці Sony PlayStation 4 може впасти в ціні дуже сильно, тим самим ставши набагато більш привабливою в очах всіх покупців, і ніяка нова консоль вже не завадить її продажу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.