Samsung Galaxy S10 обвалився в ціні майже в два раза

Як відомо, на старті продажів в Україні компанія Samsung завжди продає свою фірмову продукцію по сильно завищеними цінами, змушуючи покупців переплачувати величезні суми грошей просто так. На радість всіх тих, хто не звик розкидатися грошима направо і наліво, тепер купити собі флагман Samsung Galaxy S10 можна за набагато нижчою ціною, ніж ще на старті продажів в березні 2019 року, коли він тільки надійшов у продаж, ставши доступним для покупки всім бажаючим. За зниженою ціною, причому дуже сильно зниженою, його вже продають десятки магазинів на території країни, у багатьох з яких кілька тисяч позитивних відгуків, а також, крім того, багаторічний досвід роботи.

Видання  Tehnofan провело дослідження цін на електроніку в Україні і прийшло до висновку, що Samsung Galaxy S10 нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для всіх категорій покупців. Якщо ще на старті продажів за цей апарат просили аж 31500 гривень, то тепер, зараз, придбати його можна за 17 000 гривень, то є на цілих 14000 гривень дешевше. Звучить неймовірно, але все насправді саме так, завдяки чому тепер купити собі флагман від південнокорейської корпорації може абсолютно кожен без будь-яких складнощів, а пропонують на вибір ще й кілька кольорів.

Крім зеленого і синього, купити Samsung Galaxy S10 можна в чорній, червоній і білій кольорах, у всіх з яких мобільний пристрій виглядає дуже привабливо в усіх відношеннях. Чим більше у будь-якого магазина відгуків і чим більше досвід роботи, тим краще. Сам флагман оснащений 6,1-дюймовим Dynamic AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (3K), восьмиядерна процесором Exynos 9820 з тактовою частотою 2,3 ГГц, графікою Mali-G76 MP12, потрійний основний (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 1 ТБ включно. В іншому, крім усього іншого, цей флагман володіє 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Корпус флагмана виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass 6, причому воно ж відповідає і за захист дисплея від фізичного впливу. Серед інтерфейсів користувачі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, A-GPS і звичайно ж NFC, який сумісний з платіжною системою Samsung Pay. Розміри смартфона становлять 149.9 x 70.4 x 7.8 мм, а важить він 157 грамів. За автономність у відповіді акумуляторна батарея ємністю 3400 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки на 15 Вт.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.