OnePlus TV оснастили висувним саундбаром

Компанія OnePlus представила свої перші телевізори – OnePlus TV Q1 і Q1 Pro. Вони відрізняються лише тим, що у Pro-моделі є висувний саундбар з вісьмома динаміками потужністю 50 Вт.

Діагональ телевізорів становить 55 дюймів. 4K-матриця виконана за технологією квантових точок QLED. Є підтримка HDR10 +, Dolby Vision і Dolby Atmos. Заявлене охоплення колірного простору NTSC 120%.

Управляти телевізорами можна як за допомогою смартфона, так і з комплектного мінімалістичного пульта, оснащеного мікрофоном для голосового управління і USB Type-C. За заявою компанії, пульт потрібно буде заряджати не частіше, ніж один раз в три місяці.

Телевізори працюють на базі Android TV, компанія обіцяє оновлювати систему мінімум три роки. Серед роз’ємів: чотири HDMI, один USB 3.0, один USB 2.0, Ethernet, оптичний вихід і 3,5-мм аудіороз’єм.

Вартість молодшої версії склала 69 990 рупій (987 доларів), за Pro-версію з саундбаром потрібно буде заплатити 99 990 рупій (1410 доларів). В Індії телевізори почнуть продавати з 28 вересня, в інших країнах вони з’являться пізніше.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.