Huawei Mate 30 Pro зайняв перший рядок рейтингу DxOMark

Лабораторія DxOMark протестувала камеру флагманського смартфона Huawei Mate 30 Pro, презентованого в середині вересня в Мюнхені. Загальний бал за можливості тильних сенсорів – 121, більше ніж у будь-якого іншого смартфона на даний момент.

Набір датчиків включає 40-мегапіксельний основний сенсор (f / 1,6, OIS), ширококутний на 40 Мп (f / 1,8), телелінзу на 8 Мп (f / 2,4, OIS) і сенсор ToF для оцінки глибини простору . Мається подвійний світлодіодний спалах і можливість запису відео в 4К при 60 кадрах в секунду.

DxOMark зазначила, що в тестуванні брала участь недоступна для споживачів версія прошивки камери. Вона буде розіслана з майбутнім оновленням програмного забезпечення Huawei Mate 30 Pro.

Приклади фото на камеру Mate 30 Pro

За фотоможливості флагману присудили 131 бал, оцінивши «ідеальний баланс» між рівнем шуму і деталізацією практично в усіх умовах, хорошу роботу над експозицією і кольором, стабільний баланс білого, відмінну оцінку глибину і кращий в поточному рейтингу нічний режим. Лише в умовах слабкого освітлення зустрічається помітний шум і неприродна перенасиченість, помічена нестабільність фокусування під час масштабування.

За відео Mate 30 Pro отримав 100 балів. Автофокус і стабілізація працюють ефективно, відзначені низький рівень шуму при достатньому освітленні та приємні кольори. Але експерти також звернули увагу на деякі артефакти і сильні шуми при зйомці в темряві і деяку нестабільність балансу білого.

Приклад відео на камеру Mate 30 Pro

Найближчі суперники Huawei Mate 30 Pro – Samsung Galaxy Note 10+ 5G з результатом в 117 балів і Huawei P30 Pro c Galaxy S10 5G (у обох 116 очок).

За селфі-камеру DxOMark присудила флагману китайської компанії 93 бали, що менше ніж у Galaxy Note 10+ 5G, Asus ZenFone 6, Galaxy S10 5G і Galaxy S10 +.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.