Результати перших дроп-тестів iPhone 11 Pro

Ряд західних ЗМІ та блогерів почали публікувати відео з результатами дроп-тестів iPhone 11 і 11 Pro. Результати у всіх різні.

Ресурс CNET протестував обидві моделі, кидаючи їх спочатку задньою, а потім і передньою стороною з одного, двох, двох з половиною і трьох метрів на бетонну підлогу. У результаті смартфони виявилися майже неушкоджені, але в iPhone 11 перестала працювати основна камера, хоча TrueDepth-камера залишилася в порядку.

Результати YouTube-каналу PhoneBuff виявилися менш райдужними. Блогери одночасно протестували iPhone 11 Pro Max і Galaxy Note 10+. Дроп-тест проходив в три етапи: падіння екраном вниз, падіння тильною частиною і падіння бічною рамкою з метрової висоти.

За результатами заднє скло iPhone 11 Pro Max повністю розбилося, у Note 10+ результат був трохи кращим. Те ж стосується і лицьового боку. А ось з падінням на бік краще впорався iPhone 11 Pro, оскільки, у нього встановлена ​​сталева рамка, а у Note 10+ алюмінієва.

Бонусний тест – дев’ять падінь з метрової висоти. Після нього iPhone 11 Pro Max працював, хоча iPhone XS Max в минулому році після таких же випробувань вимкнувся і перестав відповідати. Скло з обох сторін значно пошкодилося.

За заявою Apple, у нових iPhone встановлено найміцніше скло. Результати тестів у черговий раз підтверджують, що довговічність смартфона залежить від конкретного випадку та умов.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.