Xiaomi скоро покаже Mi MIX Alpha з «новою технологією дисплея»

Xiaomi проведе 24 вересня презентацію нових пристроїв, де покаже смартфони Mi 9 Pro 5G і четверте покоління Mi MIX, про який на даний момент практично нічого невідомо. Офіційний акаунт китайської компанії в Weibo розкрив повну назву останнього – Mi MIX Alpha.

Постер, опублікований Xiaomi, підтверджує незвичайний дизайн смартфона. Підпис на ньому говорить, що смартфон отримає «нову технологію дисплея», але, яку точно, не називається. Судячи з усього, смартфон може бути оснащений екраном із загнутими краями, як Vivo NEX 3.

Портал Android Authority передбачає інший форм-фактор – складаний дисплей. Раніше Xiaomi вже демонструвала прототип такого пристрою. У розкладеному вигляді він більше схожий на планшет, а в складеному – на звичайний смартфон.

Ранні витоки вказували, що Mi MIX Alpha отримає підтримку мереж п’ятого покоління, швидку дротову зарядку потужністю до 40 Вт, процесор Snapdragon 855 Plus і висувну фронтальну камеру. Також, смартфон можуть оснастити 108-мегапіксельним сенсором Samsung ISOCELL.

Крім смартфонів, Xiaomi на вересневій презентації покаже новий телевізор серії Mi TV з дисплеєм розширенням 8K і фірмову оболонку MIUI 11.

 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.