Блогери провели дроп-тести нових iPhone. Вони дійсно міцні

На вересневій презентації Apple заявила, що нові iPhone оснащені найміцнішим стеклом в світі. Кілька блогерів вже провели дроп-тести і поділилися результатами на YouTube.

Одним з перших став Філіп Корой, який опублікував на своєму каналі EverythingApplePro тести падінь iPhone 11 Pro і 11 Pro Max. Він зазначив, що скло нових iPhone дуже міцні. З висоти людського зросту йому не вдалося розбити ні задню панель, ні дисплей.

Блогер під ніком PhoneBuff провів порівняльний тест на міцність смартфонів iPhone 11 Pro і Galaxy Note 10+. У своєму експерименті він використовував роботизовані кріплення для пристроїв. Тут iPhone впорався трохи гірше Galaxy Note10 +.

Видання CNET також поділилося своїм дроп-тестом iPhone 11 і iPhone 11 Pro. За результатами чотирьох падінь з висоти до 3 метрів скло обох пристроїв залишилися цілими, але задня камера iPhone 11 перестала працювати.

Всі ці випробування на міцність дійсно підтверджують, що Apple поліпшила матеріали корпусу нових iPhone. Але результат може варіюватися в залежності від конкретного випадку.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.