Зношуваність батареї iPhone 11 не вплине на продуктивність смартфона

Нові моделі iPhone отримали динамічну систему управління живленням. Завдяки цьому зниження максимальної ємності акумулятора в результаті його природного зносу практично не відіб’ється на продуктивності пристроїв. Це випливає з нового документа підтримки Apple.

Компанія відзначає, що в модельному ряді iPhone 11 енергоспоживання та продуктивність регулюються динамічно в режимі реального часу в залежності від виконуваних на смартфоні операцій. Це дозволяє не сильно обмежувати пікову продуктивність процесора при максимальній ємності акумулятора менше 80%.

Проте, батарея iPhone 11, як і всі літій-іонні акумулятори, схильна до зносу. У документі Apple вказано, що поганий стан батареї iPhone 11 може привести до збільшення часу запуску додатків, зниження пропускної здатності стільникових даних, а також зниження максимальної гучності динаміка і яскравості екрану.

  • У 2017 році Apple звинуватили в умисному уповільненні роботи смартфонів. Тоді компанія пояснила, що ця функція призначена для запобігання несподіваних відключень і продовження терміну служби старих телефонів. У результаті судових розглядів Apple запустила пільгову програму заміну батарей протягом 2018 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.