Фотографії та повні специфікації OnePlus TV

Індійський сайт 247technie з посиланням на «надійне джерело» розмістив прес-фотографії та скріншот з характеристиками телевізора OnePlus TV, який можуть представити вже 26 вересня.

Компанія випустить дві версії телевізора з кодовими іменами Q1 і Q1 Pro. Остання модифікація відзначиться додатковими динаміками. Дисплей діагоналлю 55 дюймів складається з матриці QLED із розширенням 4K і підтримкою HDR10, обробкою зображення займеться Gamma Color Magic Processor. У основі новинок лежить чотирьохядерний процесор з графічною підсистемою Mali.

Частота оновлення матриці складе 100 Гц, заявлена ​​підтримка Dolby Vision і Dolby Audio, управлінням займеться Android TV зі спеціальною оболонкою OxygenOS TV. З портів – три HDMI, два USB, RJ-45, а також модулі Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 802.11ac. Повісити телевізор на стіну можливо за допомогою кріплення VESA.

Фотографія пульта збігається з рендером, яким поділився глава OnePlus Піт Лау раніше. Крім того, топ-менеджер компанії анонсував мобільний додаток для управління телевізором з функцією перемикання додатків і віртуальною клавіатурою.

Вартість телевізора нібито складе близько 900 доларів. Разом з OnePlus TV компанія представить смартфон OnePlus 7T з потрійною камерою і Snapdragon 855 Plus.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.