Офіційні характеристики Huawei Mate 30 Pro за день до анонсу

Китайська компанія Huawei анонсує свою нову флагманську лінійку Mate 30 в Мюнхені 19 вересня. Однією з новинок стане Mate 30 Pro, рендери і приблизні специфікації якої раніше з’явилися в мережі, однак, сьогодні, 18 вересня, на сайті Weibo опублікували фотографії з прес-рекламою смартфона, де розкриваються його характеристики.

Так, Mate 30 Pro оснащується 6,6-дюймовим OLED-дисплеєм з вигнутими краями, захистом корпусу IP68, процесором Kirin 990, побудований за 7-нм технології, а також оболонкою EMUI 10 на базі Android 10. Ємність акумулятора складе 4500 мАг зі швидкою бездротовою зарядкою (27 Вт) і швидкою провідною (40 Вт).

Тильна камера включає чотири сенсора: дві лінзи від Leica на 40 Мп, додатковий модуль для глибини на 8 Мп і ToF-камеру. Заявлений оновлений нічний режим, п’ятикратний зум і динамічна діафрагма у одного з датчиків.

Крім цього, смартфон зможе «віддзеркалювати» вміст екрану на ПК з Windows 10. Mate 30 Pro також отримає NFC-датчик і поліпшену технологію розпізнавання обличчя.

Решта подробиць про пристрій, як і про стандартну версію Mate 30, стануть відомі 19 вересня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.