У мережі з’явились нові витоки Huawei Mate 30

У мережі з’явилася нова інформація про смартфони Huawei Mate 30 і Mate 30 Pro, які представлять 19 вересня в Мюнхені.

Перший витік від китайського видання ITHome, якому вдалося отримати фотографію стійки для виставкових майданчиків. На ній викарбувано основну технічну інформацію про смартфони. Mate 30 Pro отримає тильну камеру, що складається з двох 40-мегапіксельних датчиків, додатковий телеоб’єктив на 8 Мп і сенсор для вимірювання глибини.

Заявлена ​​підтримка «нічного режиму надвисокої чіткості» і записи уповільненого відео в 7680 кадрів на секунду. Більшість сучасних флагманів підтримують лише 960 fps, швидше за все, такого результату Huawei доб’ється за допомогою програмних хитрощів.

Старша модель буде оснащена чіпсетом Kirin 990, акумулятором ємністю 4500 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 40 Вт і бездротовою зарядкою на 27 Вт, а також EMUI 10 на базі Android 10.

Інсайдер Еван Бласс опублікував у Twitter рендер Mate 30 і Mate 30 Pro в різних кольорах корпусу. Обидва смартфони будуть доступні в кольорах Space Silver, Cosmic Purple, Black і Emerald Green, зовнішніх відмінностей між ними практично немає. Дизайн підтверджується витоком «живої» фотографії від користувача Weibo.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.