Huawei випустить преміальну версію флагмана Huawei Mate 30 RS Porsche Design

Поряд із базовою версією свого флагмана Mate 30 китайський виробник Huawei покаже на презентації в Мюнхені 19 вересня преміальний варіант пристрою Porsche Design Mate 30 RS.

Це стало відомо після публікації компанією в мережі офіційного тизера. На ньому не видно, які особливості дизайну отримає елітна модифікація, але фінальний кадр натякає на те, що на задній панелі, як і у попередника, буде широка вертикальна смуга, що стала традиційною для даної лінійки.

Задня панель Mate 20 RS, до того ж, була виконана зі шкіри. Тому і в Mate 30 RS очікується використання дорогих матеріалів.

Характеристики гаджета ще не були оприлюднені. Швидше за все, апаратна складова новинки, як і у Mate 20 RS, буде ідентична базовій версії. А це фірмовий чіпсет HiSilicon Kirin 990, потрійна основна камера, USB Type-C і акумулятор на 4500 мАг. Не виключено, що Mate 30 RS з’явиться без сервісів Google через заборону США на торговельні відносини з Huawei.

Традиційно, пристрій отримає власні преміальні фішки. У минулій моделі, наприклад, це були вбудований під екран дактилоскопічний сканер і швидка бездротова зарядка.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.