Lenovo Carme – стильний смарт-годинник дешевший ніж 50 доларів

Lenovo представила розумний годинник Carme із сенсорним IPS-дисплеєм діагоналлю 1,3 дюйма і 2,5D-покриттям: компанія заявляє, що так власник зможе переглянути інформацію на екрані під практично будь-яким кутом.

Працюючи на власній операційній системі, Carme вміють відображати повідомлення і дзвінки зі смартфона, підраховувати кроки, відстежувати сон і серцевий ритм, а також нагадувати про необхідність розім’ятися після довгого перебування на одному місці. Спортсменам знадобиться функція відстеження тренувань і секундомір.

Ще з функцій – відображення погоди і включення звукової сигналізації на смартфоні для його пошуку. Корпус захищений від води і пилу за стандартом IP68, зв’язок зі смартфоном здійснюється по Bluetooth 4.2. Акумулятора на 200 мАг повинно вистачити на сім днів роботи.

Lenovo Carme доступний з силіконовими ремінцями чорного і зеленого кольорів за ціною 4999 рупій (~ 705 доларів). Зараз в індійському магазині Flipkart діє знижка в 30% – годинник обійдуться в 3499 рупій (~ 494 долари).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.