У iPhone 11 все ж є двостороння бездротова зарядка

У нових iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max є необхідне обладнання для двосторонньої бездротової зарядки, але Apple програмно відключила цю функцію. Про це повідомив інсайдер Сонні Діксон з посиланням на джерела в ланцюжку поставок.

Протягом декількох місяців ходили чутки, що нові iPhone отримають функцію реверсивної бездротової зарядки, що дозволяє заряджати Apple Watch, AirPods та інші аксесуари, розмістивши їх на задній панелі смартфона. Схожа функція є у смартфонах Samsung Galaxy S10 і Note10.

Bloomberg припускав, що Apple змінила місце розташування логотипу на задній панелі iPhone 11 для того, щоб розміщувати на ньому гаджети для зарядки. Однак, за кілька годин до презентації Apple аналітик TFI Securities Мінг-Чі Куо і журналіст Bloomberg Марк Гурман заявили, що функції не буде, так як вона не відповідає вимогам Apple.

Точна інформація про наявність технічних компонентів для реверсивної бездротової зарядки у нових iPhone стане відома після 20 вересня, коли вони надійдуть у продаж.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.