Huawei і Gentle Monster оголосили про початок продажів розумних окулярів

У березні цього року компанія Huawei анонсувала вихід власних розумних окулярів EyeWear, дизайн оправ яких розроблений корейським брендом Gentle Monster. Виробник оголосив про початок продажів аксесуара в Китаї.

Пристрій поставляється з п’ятьма різними варіантами дизайну: Smart East Moon 01, Smart Jack Blue 01, Smart South Side 01, Smart Alio 01 і Smart Alio C1. Смарт-окуляри не мають фізичних кнопок – в них вбудовані антена, зарядний модуль, подвійний мікрофон, процесор, динамік і батарея.

EyeWear оснащені стереодинаміками, а одне натискання активує голосового помічника. Щоб відповісти на телефонний дзвінок, користувачам потрібно натиснути на наконечник заушника. Для поліпшення якості зв’язку в окуляри вбудована технологія шумопоглигання.

Розумні окуляри отримали пилозахисний і водостійкий корпус, сертифікований по IP67. Аксесуар можна заряджати через порт Type-C, а також бездротовим способом, помістивши його в шкіряний чохол. Huawei обіцяє до 20 годин роботи без підзарядки з батареєю ємністю 2200 мАг.

Придбати EyeWear в Китаї можна від 1999 юанів (~ 280 доларів) до 2499 юанів (~ 351 долар) в залежності від оправи – технічні характеристики у всіх моделей при цьому однакові. Передзамовлення відкрито на офіційному сайті Gentle Monsters.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.