HTC оголосила про старт продажів шолом віртуальної реальності Vive Cosmos

Тайванська компанія HTC розповіла, що 12 вересня, розпочався прийом попередніх замовлень на новий шолом віртуальної реальності Vive Cosmos.

Пристрій, як заявляє виробник, є найуніверсальнішим VR-шоломом завдяки модульним фронтальним панелям, які зможуть підлаштовуватися під нові аксесуари в майбутньому і дозволять користувачам змінювати функціонал пристрою в залежності від нових завдань і потреб.

Сумарне розширення екрана Vive Cosmos становить 2880 × 1700 пікселів – що на 88% більше, ніж в оригінальному шоломі Vive. Нові LCD панелі з більш щільним розташуванням пікселів в поєднанні з підтримкою реального RGB мінімізують «ефект москітної сітки» (screen-door effect) і забезпечують чітке відображення графіки і тексту.

Доповнюють Cosmos нові контролери з розширеним функціоналом. Vive Cosmos також сумісний з бездротовим адаптером Vive, що забезпечує можливість повної свободи руху без проводів.

У період попереднього замовлення з 12 вересня по 6 жовтня 2019 року покупці шолома отримають в подарунок стрілялки L.A. Noire, а також підписку Viveport Infinity терміном на рік, яка надає доступ до великої бібліотеки ігор.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.