Новий витік демонструє режими камери і розблокування обличчям в Google Pixel 4

Учора з’явилися два огляди семплів Google Pixel 4 XL у азіатських блогерів, а тепер ще один автор із В’єтнаму, Genk.vn, опублікував фотографії з демонстрацією інтерфейсу нового смартфона.

Новий користувальницький інтерфейс програми «Google Камера» відрізняється переміщеними в самий низ вкладками режимів. Тепер в окремому вікні відображаються параметри активації спалаху, таймера, «поліпшення» текстури обличчя та інших параметрів: раніше вони займали верхню частину дисплея.

У налаштуваннях камери є функція збереження селфі з тієї ж орієнтацією, що і у видошукачі: додаток автоматично відобразить зображення по вертикалі.

Перед налаштуванням нового режиму розблокування по обличчю смартфон покаже стилізовану анімацію, як саме потрібно повертати голову для повного сканування.

Збереглися функції Active Edge (стискання граней для виклику «Асистента»), активація дисплея після натискання, відключення звуку при перевороті смартфона екраном вниз та інші. Підтверджено Smooth Display, тобто, частота оновлення зображення на дисплеї від 60 до 90 Гц, а також Ambient EQ – підстроювання колірного профілю екрану в залежності від оточуючих умов.

Також Genk.vn повідомив, що задня поверхня білої версії має матову структуру, а не глянсову. Вказується, що система впорається навіть із сонцезахисними окулярами (ні з повним затемненням), а дані про зовнішній вигляд власника не покидають пристрій.

При цьому уточнюється, що смартфон може розблокувати близький родич, наприклад, близнюк.

Стало відомо і про джерело витоку партії смартфонів: продавець в Ханої (В’єтнам) продає зразки прямо з виробничої лінії Google.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.