Усі відеоролики з Apple Special Event 2019

Кожен рекламний ролик Apple завжди викликає бурхливе обговорення в мережі. У компанії приділяють увагу до деталей і якості відеоряду.

У рамках кожної презентації нас завжди чекають ролики. І не завжди вони бувають рекламними. Ми зібрали усі відео, показані Apple на вересневій презентації в Купертіно.

Apple Watch Series 5

Першим пристроєм івенту стало п’яте покоління годин і рекламне відео, присвячене їх можливостям. Це всього лише рекламний ролик, але наступне відео змусило зал аплодувати стоячи! У відео зібрали листи і відгуки користувачів.

Комусь Apple Watch врятували життя, комусь допомогли зайнятися собою і схуднути, а комусь сконцентруватися на улюбленій справі, щоб стати краще. Це відео ви зобов’язані подивитися:

iPhone 11

Ще один рекламний ролик, але знятий він приголомшливо. За дві хвилини розповіли про головні особливості та не забули додати крапельку екшену і гумору. Черговий замах на успіх iPhone 11.

iPhone 11 Pro

Ще одне рекламне відео, але відразу видно його відміну від попереднього. Помітна преміальність і різниця в тому, на кого орієнтований цей ролик. Не забули додати приклади фото і відео, зроблених за допомогою новинки. Усе це про iPhone 11 Pro.

Уся презентація за дві хвилини

Якщо у вас зовсім немає часу, а знання англійської дозволяє дивитися фільми, тоді цей ролик спеціально для вас! Усього за дві хвилини вам розкажуть про все, що було на вересневій презентації – краса.

У рамках заходу Apple не анонсувала дату виходу наступних версій ОС.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.