Дивні кольори, стилус, нова зарядка: що відомо про iPhone 11 напередодні презентації

10 вересня Apple представить нове покоління смартфонів і дещо ще. Вперше презентацію покажуть в прямому ефірі не тільки на офіційному сайті, а й на YouTube. А поки пропонуємо вам ознайомитися з головними фактами і чутками про нові пристрої. Вони вже зараз дають об’ємну картинку. Цікаво, чи зможе Apple нас здивувати хоч чимось.

З новим iPhone!

З імовірністю, близькою до 100%, Apple випустить три нові моделі iPhone. Наступники iPhone XS і XS Max будуть називатися iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Наступник iPhone назвуть iPhone 11.

Спереду три моделі будуть виглядати майже так само, як смартфони 2018 року. У 11 Pro і 11 Pro Max, швидше за все, будуть 5,8- і 6,5-дюймові OLED-екрани, у 11-го – 6,1-дюймовий РК-екран. Чубчик у верхній частині екрану залишиться.

Джерела Bloomberg припускають, що в смартфонах нової лінійки буде поліпшена версія Face ID з більш широким кутом зору.

Функція 3D Touch з нових смартфонів, швидше за все, зникне. Принаймні одна з трьох моделей (ймовірно, Max) буде підтримувати стилус Apple Pencil. Стів Джобс перевернеться в труні …

А ось задня частина корпусу зміниться. Квадратні модулі камер – це 100%. Не тільки на AliExpress, але і в американських магазинах давно продаються відповідні чохли. Моделі більш високого класу отримають ультраширококутні об’єктиви. Дешевший iPhone 11 залишиться з двома камерами. Цікава нова фіча: можна буде розширити рамку фотографії навіть після того, як знімок був зроблений. Швидше за все, додасться нічний режим і режим фотографування при слабкому освітленні, щось на зразок функції Night Sight в Google Pixel 3.

Вибір кольорів буде ширшим. З’являться блакитний, зелений і бузковий. Скло задніх панелей при цьому буде матовим. Хороша новина: розбити новий iPhone буде трохи складніше. Водостійкість теж покращиться: навіть після 30 хвилин під водою з новими моделями нічого не трапиться. Напис iPhone в нижній частині задньої панелі, швидше за все, пропаде, залишиться просто Apple. Надкушене яблуко зміститься в центр.

Новий мобільний процесор A13 – це зрозуміло. Хтось із топ-менеджерів обов’язково назве його зі сцени найдосконалішим з усіх.

У нових iPhone з’явиться функція зворотної бездротової зарядки (як в Galaxy S10 і Note10). Від смартфона можна буде заряджати інші пристрої Apple – наприклад, AirPods. Батарея стане більш довговічною, але наскільки – поки не відомо.

Є ймовірність, що в коробку зі смартфоном нарешті покладуть потужний зарядний пристрій.

Ціни, швидше за все, збережуться на торішньому рівні. У цьому випадку за iPhone 11 Pro попросять $ 999.

Попередні замовлення почнуть приймати в п’ятницю, 13 вересня. У магазини смартфони потраплять 20 вересня.

Це не все! Чекаємо нові Apple Watch

Разом з трьома новими iPhone Apple повинна представити чергове покоління розумних годинників. Про них ми знаємо не так багато.

Відсутність чуток – поганий знак. Можливо, у нових Apple Watch просто немає нічого особливого. Не так давно Apple запатентувала круглий циферблат і камеру в ремінці, але 10 вересня ні того, ні іншого ми, швидше за все, не побачимо.

Є ймовірність, що буде версія в титановому корпусі. Ціна, зрозуміло, виявиться кусючою. Деякі аналітики говорять про $ 1500..

З дуже великою ймовірністю в годиннику з’явиться функція контролю якості сну. Чекаємо датчик відстеження серцевого ритму і мікрофон для запису зовнішніх шумів під час сну.

Імовірно, нові Apple Watch зможуть вимірювати рівень тільки тиску, а й глюкози.

Як відомо, з недавніх пір Apple робить ставку на сервіси, тому значна частина презентації, швидше за все, буде присвячена не iPhone і Apple Watch, а Apple Card, Apple TV + і Apple Arcade. Хотілося б, звичайно, побачити 16-дюймовий MacBook Pro, новий iPad Pro, водонепроникні AirPods 3 з шумопоглинанням, оновлення HomePod. Але навряд чи. Або все ж Apple нас здивує?

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.