iPhone 11 не отримають підтримку Apple Pencil і реверсивну зарядку

Авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо випустив новий звіт напередодні презентації Apple. За інформацією Куо, нові моделі iPhone 11 не працюватимуть з Apple Pencil і не отримають реверсивну бездротову зарядку, як це заявлялося в попередніх витоках.

Аналітик повідомляє, що можливість зарядки інших пристроїв від корпусу iPhone 11 могла стати однією з видатних особливостей нового покоління смартфонів, але впровадження функції скасували через «не відповідність вимогам Apple ефективності зарядки». Марк Гурман з Bloomberg також розповів, що чув про проблеми купертіновскої компанії з реверсивною бездротовою зарядкою.

У комплект моделей з дисплеями 5,8 і 6,5 дюймів Apple докладе адаптер потужністю 18 Вт і роз’ємом USB Type-C. Самі iPhone продовжать оснащуватися портом Lightning. iPhone XR з екраном 6,1 “отримає зарядний пристрій USB Type-A на 5 Вт.

Куо також розповів, що Apple готує нові забарвлення iPhone, а розмір і форма вирізу в їх дисплеї, всупереч чуткам, не зазнала змін. У смартфонах поліпшать систему геопозиціонування.

Аналітик прогнозує, що поставки iPhone 11 знизяться на 5-10 відсотків до 65-70 млн одиниць за залишок 2019 року через відсутність «інноваційних пропозицій покупцям». Усього за поточний рік Apple може продати до 180 млн пристроїв за рахунок старих моделей.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.