Apple Watch Series 5 з функцією Always On: ціна і характеристики

Разом з iPad 7, Apple представила п’яте покоління розумних годин Apple Watch. Головна фішка новинки – постійно відображає корисну інформацію дисплей.

Матриця типу LTPO змінює частоту оновлення динамічно, від 60 Гц при звичайному використанні і до 1 Гц при сплячому режимі для економії енергії. На часі роботи годин функція не позначиться, а все заставки модифіковані для нового екрану.

Ще одна нова функція – компас. Для цього в годинник вбудовано окремий додаток. Важливі функції безпеки (визначення падіння, зберігання медичної інформації про власника) доповнюються функцією екстреного дзвінка в 150 країнах світу.

Корпус Apple Watch Series 5 виконаний на 100% з переробленого алюмінію або титану в сріблястому, сірому і золотом кольорах, є варіанти в нержавіючої сталі і кераміки. Доступні також нові модифікації спільно з Nike для спортсменів і стежать за модою з Hermes.

Apple Watch Series 5 будуть доступні у продажу з 20 вересня. Ціни на Series 5 починаються з 399 доларів за модель GPS і 499 доларів за стільниковий версію. Вартість третього покоління годин знижена до 199 доларів .

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.