Xiaomi назавжди обрушила ціни на популярні смартфони

Один з головних плюсів продукції компанії Xiaomi полягає в тому, що даний виробник електроніки пропонує свої гаджети за мінімальною можливою ціною, проте на цьому він не обмежується. Так, зокрема, час від часу цей бренд робить свої смартфони та інші електронні пристрої, на зразок ноутбуків і планшетів, ще більш доступними в усіх відношеннях. Сьогодні, 9 вересня 2019 року, цей відомий на весь світ виробник електроніки зробив те, чого від нього ніхто не чекав. Так, зокрема, він назавжди обрушила ціни на популярні смартфони, зробивши їх набагато більш доступними для покупки всім бажаючим, ніж будь-коли раніше.

Зниження цін відбулося назавжди, тобто воно носить не тимчасовий характер, а постійний. Китайська корпорація Xiaomi зуміла зробити свої популярні моделі мобільних пристроїв більш доступними за рахунок того, що їх собівартість скоротилася, також як і витрати на зборку. Як відомо, комплектуючі мають властивість швидко застарівати, а в міру цього процесу їх вартість для компанії-виробника падає. Тепер за зниженою ціною можна купити відразу кілька телефонів китайської корпорації, випущених на ринок з початку 2019 року. Простіше кажучи, під цей процес потрапили майже всі випущені моделі, які користуються серед покупців великою популярністю.

 

У найкращому разі зниження вартості досягло $ 42. Так, на перший погляд здається, що це не дуже багато, але якщо врахувати, що деякі телефони коштують менше ніж $ 200, йдеться про вкрай відчутному обваленні цінника до вкрай низького в усіх відношеннях рівня. За зниженою ціною починаючи з сьогоднішнього дня можна купити такі моделі, як Mi 9, Mi 9 SE, Mi CC9, Redmi K20, Redmi K20 Pro і Redmi Note 7. Їх уже продають з великою знижкою як в офіційному онлайн-магазині Xiaomi на території Китаю , так і в роздрібних торгових точках в цьому регіоні світу. Вартість всіх цих телефонів в Україні, Європі та інших країнах поки що не змінилася.

За рахунок того, що це не тимчасова акція, вже через кілька місяців всі ці смартфони можуть впасти в ціні ще сильніше, тим самим ставши дешевше і доступніше для широкого кола покупців. Це відмінна можливість отримати відмінні моделі мобільних пристроїв китайської корпорації. Залишається вірити, що цінник всіх цих смартфонів знизиться також і на міжнародному рівні, щоб якомога ширше коло людей, що проживає за межами Китаю, міг собі дозволити покупку таких смартфонів. У ряді випадків зниження цін торкнулося тільки окремі модифікації телефонів Mi 9, Mi 9 SE, Mi CC9, Redmi K20, Redmi K20 Pro і Redmi Note 7, а інформація про всі такі доступна на офіційному сайті китайської корпорації Xiaomi.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.