Garmin і нові лінійки мультиспортивних годинників

Виробник гаджетів для спортсменів і мандрівників Garmin показав на IFA 2019 кілька оновлень для поточних лінійок розумних годинників, а також нові серії.

Fenix ​​6
Флагманська лінійка мультиспортивних розумних годинників підтримує функції Power Manager для економії запасів акумулятора і PacePro, яка компенсує розрахунок темпу бігу з урахуванням підйомів і спусків.

Ключова особливість Fenix ​​6X Pro Solar – підтримка зарядки від сонця. Для цього використовується Power Glass, прозора лінза, яка використовує сонячну енергію для поповнення акумулятора. Дисплей діагоналлю 1,4 дюйма з роздільною здатністю 260 × 260 пікселів добре читається на сонці, а також відображає рівень заряду, поповнений за допомогою світла. Акумулятора вистачить на 21 день роботи плюс три дні при використанні користі сонячного світла.

Fenix ​​6 і 6X розташовують дисплеями 1,3 і 1,4 дюймів, нейлоновими і силіконовими браслетами QuickFit. Редакція Sapphire захищена від подряпин і пошкоджень сапфіровою лінзою та іншими преміум-матеріалами.

Бігуни можуть будувати маршрути і створювати плани прямо з годинника через Garmin Connect Mobile. Власники можуть відстежувати на екрані годинника в прямому ефірі заданий темп бігу і поточний темп бігу на відрізку, а також дистанцію до наступного інтервалу.

ПО годинника Fenix ​​містить топографічні карти 41 000 полів для гольфу і 2000 гірськолижних курортів. Пам’яті пристроїв вистачить на завантаження 2000 пісень і їх відтворення без участі смартфона.

Усі моделі включають просунуте відстеження серцевого ритму, систему платежів Garmin Pay, відображають вхідні дзвінки та повідомлення зі смартфона, а також працюють з Body Battery – інтелектуальним режимом, який підказує, як спланувати тренування, відпочинок і сон в залежності від рівня енергії тіла.

Ціни на версії Pro починаються від 699 євро, а Fenix ​​6X Pro Solar з сонячною батареєю продається за 949 євро.

Venu
Garmin Venu – розумний годинник з GPS і AMOLED-дисплеєм можуть 24 години на добу відстежувати серцевий ритм, повідомляти про збої в ритмі серця і відстежувати сон, враховуючи показник пульсоксиметра, що вимірює насичення крові киснем.

У пам’яті годинника зберігаються демонстрації виконання більш 40 вправ, всі тренування можна публікувати і відслідковувати прогрес через сервіс Garmin Connect. Акумулятора вистачить до 6 днів роботи, пристрій уміє приймати вхідні дзвінки та повідомлення зі смартфона, управляти музикою зі Spotify, Deezer і Amazon Music, відстежувати падіння власника, відправляючи розташування екстрених контактам, і платити через Garmin Pay.

Garmin Venu доступні в Європі за ціною 349 євро.

vivoactive 4 і 4S

Смарт-годинник з дисплеєм діагоналлю 1,3 дюйма, захищеним склом Gorilla Glass, захищені від попадання води (можна занурюватися на глибину 50 м) і мають у своєму розпорядженні 4 ГБ пам’яті для музики та інших даних. У пам’яті також зберігаються більше 40 анімованих демонстрацій вправ, є підтримка Garmin Connect і сервісу Body Battery. GPS і датчик серцевого ритму забезпечують запис тренувань більше 20 видів спорту. Годинник також показує повідомлення і можуть оплачувати покупки через NFC і Garmin Pay.

Vivoactive 4 (45 мм) пропрацюють до 8 днів без підзарядки, а Vivoactive 4S (40 мм, 1,1 “) – до 7 днів. Вартість новинок складає 329,99 і 279,99 євро відповідно.

Legacy Hero

Garmin і Marvel представляють спеціальні версії GPS-годинників, натхненні фільмами «Капітан Марвел» і «Перший месник». Перша модель забезпечується шкіряним ремінцем і світло-золотим безелем. На задній кришці надрукована фраза «Вище, далі, швидше, більше», а комплектні циферблати відображають анімацію і персонажів Marvel з ексклюзивними відзнаками.

Шкіряний ремінець, матовий безель і темно-сині деталі другої моделі годинника доповнюються написом «Перший Месник» і ексклюзивним оформленням циферблатів. Пропрацюють до 8 днів при дисплеї 45 мм.

Годинник «Капітан Марвел» пропрацюють до 7 днів без підзарядки, мають дисплей діагоналлю 40 мм і доступні за ціною 399,99 євро. «Перший месник» обійдуться в ті ж гроші.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.