Флешки більше не знадобляться: Windows 10 тепер можна перевстановити з хмари

Microsoft анонсувала нову функцію для операційної системи Windows 10, яка дозволить встановлювати заново систему з хмари. Платформа завантажується з серверів Microsoft, тому зберігати ОС окремо не доведеться, пояснюється в блозі компанії.

Раніше функція «Скинути цей комп’ютер» працювала тільки з локальним файлом для переустановлення, а новий завантажувач Windows 10 складався з існуючих файлів системи. Коли ця функція була представлена ​​в Windows 10 у версії 1507, вона забезпечувала можливість відновлення без необхідності в додатковому дисковому просторі для зберігання стислій резервної копії Windows в прихованому розділі.

За словами розробників, деякі користувачі вважали за краще б використовувати високошвидкісне підключення до інтернету, щоб прискорити цей процес, просто завантаживши Windows з хмари. Опція хмарної завантаження переустановлює ту ж збірку, версію і редакцію, які в даний час встановлені на пристрої власника.

 

Нова технологія перевстановлення доступна для всіх пристроїв Windows 10 і відрізняється від функції «Відновлення з хмари», доступною на деяких попередніх моделях пристроїв з ОС.

Також компанія представила перероблений режим планшета зі збільшеним інтервалом між значками панелі задач і новим способом виклику сенсорної клавіатури. Ці та інші функції з’являться в версії 18970 (20H1) для користувачів, що беруть участь в програмі бета-тестування Insider Preview.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.