OnePlus 7T Pro і 7T Pro McLaren Edition: якісні рендери і специфікації

Слідом за рендерами OnePlus 7T, авторитетний інсайдер OnLeaks розмістив на сайті 91mobiles якісні CAD-зображення смартфонів OnePlus 7T Pro і 7T Pro McLaren Edition.

За інформацією OnLeaks, OnePlus 7T Pro зовні не відрізнятиметься від представленого в травні OnePlus 7 Pro. Проте, з’явиться нове забарвлення Haze Blue з матовим склом ззаду. 7T Pro McLaren Edition, як і в випадку з торішнім 6T McLaren Edition, відзначиться помаранчевим акцентом знизу і з боків задньої сторони, а також текстурованою тильною кришкою.

Потрійна основна камера як і раніше розміститься у вертикальному блоці, на відміну від OnePlus 7T з круглим модулем. Кнопка живлення і повзунок регулювання режимів знаходяться на правій грані смартфонів, порт USB Type-C з динаміком і мікрофоном – на нижній, а гойдалка гучності розташована на лівій стороні.

Інсайдер Max.J опублікував і докладні характеристики смартфонів, в тому числі частково підтвердив специфікації молодшої моделі, OnePlus 7T.

Технічні характеристики OnePlus 7T, 7T Pro і 7T Pro McLaren Edition:

Презентація смартфонів, згідно з численними витокам, відбудеться в Індії 26 вересня, а продажі почнуться 15 жовтня. OnePlus 7T Pro McLaren Edition можуть анонсувати окремо пізніше.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.