Google Pixel Watch отримають камеру під дисплеєм

Компанія Google може випустити свої нові смарт-годинники Pixel Watch з фронтальною камерою, вбудованою прямо під дисплей апарату.

Про це можна судити за поданим ще в 2017 році компанією Google LLC патентом. Він був опублікований в базі даних Бюро з патентів і товарних знаків США (USPTO) тільки 27 серпня поточного року.

Згідно з документом, сенсор розташовується в центрі гаджета під екраном, нагадуючи серцевину механічних годинників.

Подібні патенти Google реєструє з 2016 року. Нещодавно, наприклад, ресурс Patently Apple опублікував патент годинника від Google з конструкцією швидкої зміни ремінців.

Перший прототип підекранної селфі-камери представила Oppo на конференції MWC 2019. Дисплей використовує спеціальний прозорий матеріал, який працює з модифікованою піксельною структурою, щоб світло могло надходити до сенсора. Ще камеру під дисплеєм анонсували Huawei,  Xiaomi та Samsung.

Раніше передбачалося, що Pixel Watch вийдуть разом зі смартфоном Google Pixel 3 у 2018 році, проте, директор з розробки WearOS спростував цю інформацію. Можливо, нові подробиці смарт-годинників розкриють на заході Made by Google вже цієї осені, де також очікується реліз Google Pixel 4 і Pixel 4XL.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.