DxOMark поставила камеру Sony Xperia 1 на рівень з Pocophone F1

Лабораторія DxOMark винесла вердикт фото і відеоможливостей флагманського смартфона Sony Xperia 1, представленим у лютому на MWC 2019. Загальна оцінка – 91 бал: стільки ж отримали Smartisan Pro 2S і Xiaomi Pocophone F1.

За фотоможливості смартфон оцінений в 94 бали. Фахівці відзначили, що функція HDR дає збої при вуличних умовах, а експозиції часто недостатньо в приміщенні. Камера добре відображає кольори з «яскравими і приємними відтінками», баланс білого передається правильно.

Сильною стороною Sony Xperia 1 є автофокусування: воно відпрацьовує швидко і точно, навіть при слабкому освітленні в 20 люкс. Також, алгоритми справляються з шумами і зберігають деталі, хоча і навколо об’єктів зустрічаються артефакти.

Продуктивність камери зі спалахом поступається навіть багатьом середньобюджетним пристроям, а при зумі камера згладжує деталі та збільшує рівень шуму. Портретний режим часом застосовує розмиття не до всіх об’єктів на задньому фоні.

Відео оцінено у 84 бали. Низький рівень деталізації, невірна передача кольору і часте перефокусовування, але добре працює навіть при ходьбі стабілізація і передача вірного балансу білого.

Sony Xperia 1 має потрійну основну камеру, основний сенсор на 12 Мп з f / 1,6, надшироким розширенням 12 Мп і апертурою f / 2,4, а також телефото з апертурою f / 2,4 також на 12 Мп. Є оптична стабілізація і світлодіодний спалах.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.