Xiaomi випустить Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition

Бренд Redmi, що належить китайській корпорації Xiaomi, випустить спеціальну версію смартфона Redmi Note 8 Pro – World of Warcraft Edition.

У китайській соціальній мережі Weibo опублікували зображення з упаковками майбутніх гаджетів. У продаж надійдуть два варіанти, присвячені 15-річчю знаменитої онлайнової франшизи. Перший виконаний в чорно-червоних тонах і символізує полум’я, вулканічне пекло і Орду з гри. Другий же, біло-блакитний, уособлює Альянс.

Апаратно смартфони, швидше за все, нічим не будуть відрізнятися від стандартної версії. Невідомо, як зміниться дизайн корпусу – поза коробоки девайси продемонстровані не були. Не виключено, що на пристрої попередньо встановлені оригінальні шпалери і фірмову оболонку в стилістиці WOW.

Деякий час тому представники Redmi і студії Blizzard в стилізованому листі оголосили про співпрацю. ЗМІ припускають, що Redmi Note 8 і Note 8 Pro першими отримають мобільну версію гри по всесвіту World of Warcraft.

Раніше стало відомо, що Redmi Note 8 Pro оснастять флагманським геймерським чіпсетом MediaTek G90T, основний камерою з роздільною здатністю 64 Мп виробництва Samsung і акумулятором на 4500 мАг. Новинку, як і її молодшу версію Redmi Note 8, представлять вже 29 серпня в Китаї.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.