У мережі з’явилися перші подробиці про смартфон realme XT

Компанія realme провела в Китаї презентацію, де розкрила характеристики і дизайн свого майбутнього смартфона. Пристрій вийде на ринок під назвою realme XT і отримає 64-мегапіксельну камеру.

Новинка оснащується каплевидним вирізом для 16-мегапіксельної селфі-камери і скляним корпусом з градієнтною заливкою. Смартфон працює на процесорі Snapdragon 712 з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Пристрій оснащений 6,4-дюймовим AMOLED-дисплеєм, в який вбудований сканер відбитків пальців, акумулятором ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки VOOC 3.0 та операційною системою Android 9 Pie з фірмовою оболонкою ColorOS 6.0. Для більш продуктивної роботи є функція HyperBoost 2.0.

Основний блок з чотирьох камер включає 64-мегапіксельний об’єктив Samsung GW1, 8-мегапіксельний надширокий сенсор, 2-мегапіксельний макрооб’єктив і 2-мегапіксельний датчик глибини. Раніше компанія вже опублікувала приклади фотографій, зроблених на смартфон.

Очікується, що realme XT буде випущений у вересні для індійського ринку, після чого новинка з’явиться в усьому світі. Інформація про ціни відсутня. 

Свій перший смартфон з 64-мегапіксельною камерою зовсім скоро представить  інший китайський суббренд – Redmi. У мережі з’явилася таблиця з докладними специфікаціями гаджета.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.