Друга версія Fitbit Versa запропонує AMOLED-дисплей і голосове управління

Розумні годинники Fitbit Versa 2, презентація яких може відбутися в ході виставки IFA 2019 на початку вересня, отримають AMOLED-дисплей з функцією Always On, а також підтримку голосового асистента. Про це повідомляє звіт сайту WinFuture.

LCD-матриця замінена на AMOLED, що дозволяє реалізувати функцію постійного відображення часу та іншої основної інформації. Розмір дисплея зменшиться з 1,34 дюймів до 1,1 дюйма, як і дозвіл – з 300 × 300 до 240 × 240 точок.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корпус як і раніше виконаний з алюмінію і забезпечений силіконовим браслетом. З фронтальної частини зник логотип Fitbit, а форми корпусу стали плавніше. Вага збільшиться до 40 г, що може означати зростання ємності акумулятора.

Fitbit Versa 2 витримає занурення під воду на глибину до 50 м, пропонується датчик серцевого ритму PurePulse і робота з голосовим асистентом – ймовірно, мова про Amazon Alexa.

Годинники вийдуть в чорному, сріблястому і рожевому колірних варіантах за ціною 199,95 євро. Special Edition з мереживним браслетом з жаккардової тканини обійдеться в 229,95 євро.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.