Amazfit Sports Watch 3 отримають «елітну» версію з титановим корпусом і сапфіровим склом

Розумний годинник Amazfit Sports Watch 3 Elite Edition також будуть відрізнятися від стандартної модифікації поліпшеними характеристиками.

Як відомо, Huami Technology, яка виробляє для Xiaomi розумні носяться пристрої, готується істотно розширити модельний ряд своїх розумних годиників. Очікується, що 27 серпня компанія представить новий гаджет під назвою Amazfit Sports Watch 3, про який до цього моменту ми практично нічого не знали. Це наступник другого покоління спортивних годин, також відомих як Amazfit Stratos, попередником яких були Amazfit Pace.

Така плутанина в найменуваннях смарт-годин Huami породила кілька можливих варіантів назви для майбутньої новинки: Amazfit Stratos 2, Amazfit Pace 3 або Amazfit Sports Watch 3. Останній є найбільш вірогідним, тим більше, що на нього натякнув сам віце-президент Huami Ци Фанді ( Qi Fandi). За його словами, компанія вирішила позбутися приставки «smart» в назві годин, оскільки всі вони є «розумними».

Ци Фанді повідомив, що Amazfit Sports Watch 3 будуть поставлятися в двох версіях: стандартної і елітної. Elite Edition отримає корпус з титанового сплаву і поліпшені характеристики. Також наголошується, що у елітної версії буде екран, виготовлений з високоміцного і зносостійкого сапфірового скла. Раніше у компанії вже був такий досвід – титанові Amazfit GTR.

Amazfit Sports Watch 3 отримають «елітну» версію з титановим корпусом і сапфіровим склом

Згідно з попередніми витокам, Amazfit Sports Watch 3 отримають 1,34-дюймовий дисплей виробництва Japan Display Inc. зі светоотражающим безелем і підтримку NFC для безконтактних платежів. Але з Google Pay пристрій, швидше за все, працювати не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.