Фахівці iFixit ремонтопридатність Samsung Galaxy Note 10+

Фахівці сайту iFixit розібрали новий флагман Samsung Galaxy Note 10+ 5G. У вердикті вони оцінили ремонтопридатність смартфона на 3 бали з 10.

Після зняття приклеєної задньої панелі зі скла з’ясувалося, що материнська плата тепер розташована цілком у верхній частині корпусу. Через це над акумулятором протягнуто кілька сполучних шлейфів між материнською і додатковою платами.

Акумулятор розміром 77,3 × 58,4 × 5,5 мм приклеєний до корпусу смартфона. Він важить на 4,4 г більше, ніж батарея Note 9, ємність при цьому збільшилася на 300 мАг. Усього в смартфоні встановлено п’ять камер: 16-мегапіксельна ширококутна, 12-мегапіксельна ширококутна з динамічною апертурою, телефото на 12 Мп, датчик DepthVision і селфі-камера на 10 Мп.

Частина материнської плати складена навпіл для економії місця. У ролі ОЗУ виступає планка Samsung K3UHAHA на 12 ГБ LPDDR4X, є флеш-накопичувач Samsung KLUEG8UHDB UFS 3.0, контролер NFC NXP 80T17 і модем Qualcomm X50 для роботи 5G. У новому смартфоні Samsung використовує збільшений вібромотор іншого типу.

S Pen виявився безшовним. Основні нутрощі (6-осьовий датчик SP912, модуль Bluetooth Dialog DA14585 і акумулятор Nichicon) також укладені в додатковий шар пластику і епоксидної смоли.

Фахівці iFixit відзначили єдиний розмір кріплень Phillips, який використовується по всьому смартфону, а також модульність багатьох компонентів, що спростить заміну. Але зняти скляну задню кришку занадто складно, акумулятор надійно приклеєний до корпусу, а заміна дисплея призведе до заміни половини телефону.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.