Redmi показала свій смартфон Note 8 Pro

Суббренд Redmi, що належить китайській компанії Xiaomi, проведе 28 серпня презентацію лінійки смартфонів Note 8. Старша модель – Redmi Note 8 Pro – з’явилася в першому рекламному ролику, опублікованому в соціальну мережу Weibo.

Про характеристики, як і про ціни девайса, нічого невідомо. У тизері смартфон показаний тільки із задньої сторони: пристрій має вертикальний блок з чотирма сенсорами і, судячи з усього, скляну кришку.

Раніше президент суббренда Лу Вейбінг розповів, що серія Redmi Note 8 оснащується поліпшеними алгоритмами камери, має більш тривалий час автономної роботи і більш високе співвідношення площі дисплея до передньої панелі. 

Відомо, що одна із основних камер отримає 64-мегапіксельний сенсор з 20-кратним оптичним зумом. Redmi вже показала плакати з прикладами фотографій, зроблених на Note 8 Pro.

Камера новинки буде знімати з роздільною здатністю 9248 × 6936 пікселів – цей показник перевищує в 25 раз розширення Full HD і в 2 рази 8K. Про решту сенсорів на даний момент не повідомляється.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.