OnePlus TV буде працювати на Android TV

Віце-президент OnePlus Акіс Евангелідіс опублікував у своєму Twitter тизер першого телевізора в асортименті бренду. Відомо, що він буде називатися OnePlus TV.

З тизера зрозуміло, що пристрій отримає 55-дюймову матрицю типу QLED (дисплей на квантових точках). Такі екрани не схильні до вигоряння і забезпечують широкий колірний обхват.

Раніше на сайті Bluetooth Launch Studio, на якому публікуються списки сертифікованих для використання технології пристроїв, були помічені ряд гаджетів від OnePlus. Номери їх моделей натякали на діагоналі 43 “, 55”, 65 “і 75”.

Глава OnePlus Піт Лау також дав інтерв’ю виданню Gadgets360, в якому розповів про використання в новому телевізорі програмної платформи Android TV. Продажі новинки почнуться спершу в Індії.

Ми хочемо зробити відмінний телевізор – і я не бачу зараз на ринку великий вибір дійсно хороших телевізорів. З цієї ж причини ми почали робити смартфони шість років тому, – Піт Лау, CEO OnePlus

20 серпня Піт Лау оголосив на форумі OnePlus, що телевізор з’явиться в продажі у вересні. Згідно зі звітом інсайдера Ішана Агарвал, презентація відбудеться 26 вересня – в цей же день повинні представити черговий смартфон компанії.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.