Порно-боти атакують користувачів і стрічки Twitter

Протягом декількох останніх днів порно-боти заполонили стрічки соціальної мережі Twitter.

Фейкові акаунти залишають безліч непристойних коментарів. В основному, це підроблені сторінки жінок з відвертими фотографіями і викликають заголовками. Один з таких коментарів залишила якась  @calvi_anna :

Шукаю собі хлопця з великою гідністю для сексу і відносин.

Далі пропонується перейти за посиланням, щоб продивитися профіль «дівчата» з фото і відео на іншому сайті і дізнатися її номер в WhatsApp. Однак, якщо клікнути на джерело, юзер потрапить на сайт для дорослих. Це і є основною метою подібних фейк-акаунтів – підняти трафік порно-сайтів.

Цікаво, що більшість подібних акаунтів знаходяться в «топі», а значить, це буде перше, що побачать багато користувачів Twitter.

За заявами представників соціальної мережі, вони намагаються усунути цю проблему. Незважаючи на те, що більшість підроблених аккаунтів не порушує основні пункти політики Twitter, вони не представляють справжніх особистостей і викладають чужі фото. А це прямо суперечить пункту «Видача себе за іншу особу» правил Twitter .

Щось подібне відбувається вже близько місяця і в Instagram. Його також атакували боти з підробленими профілями, залишаючи численні вірусні коментарі і пости, намагаючись по тій же схемі вивести допитливих користувачів на сайти для дорослих. Деякі боти навіть вступають в листування, правда, після майже доби.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.