Huawei випустила прошивку EMUI 9.1 для безлічі популярних смартфонів

Ось нарешті і настав той довгоочікуваний багатьма момент, якого всі давно чекали. Сьогодні, 22 серпня 2019 року, китайська корпорація Huawei нарешті, після багатьох місяців очікування, випустила фінальну стабільну збірку прошивки EMUI 9.1, встановити яку на свої телефони можуть власники безлічі популярних моделей. Нове ПЗ вже доступно для установки «по повітрю» на території Китаї, тоді як до інших регіонів світу воно дістанеться в найближчі дні. Втім, вже зараз можна дізнатися, які нововведення воно з собою принесе, щоб заздалегідь знати, на які зміни варто розраховувати.

Основна ставка в прошивці EMUI 9.1 для смартфонів Honor і Huawei була зроблена на технологію під назвою Arc Compiler. Шляхом її створення і впровадження в ці програми загальну швидкодію інтерфейсу мобільних пристроїв вкрай сильно зросла, а це дуже і дуже важливо. За словами виробника, на 44% збільшився час відгуку всіх стандартних додатків, а також на 60% всіх сторонніх. Чи так це насправді – належить з’ясувати користувачам, які встановлять операційну систему на свій мобільний пристрій, а потім будуть її тестувати. Швидше за все, реальний приріст у швидкодії відчути дійсно вдасться.

Оновлення починаючи з сьогоднішнього дня є на таких моделях смартфонів, як Mate 9, Mate 9 Pro, Mate 9 Porsche Design, P10, P10 Plus, Nova 2S, Honor 9 і Honor V9. У майбутньому до прошивки EMUI 9.1 виявляться оновлені і інші моделі мобільних пристроїв китайської корпорації, в тому числі більш доступні і старі. Крім усього іншого, в новітнє програмне забезпечення впровадили підтримку файлової системи EROFS (Extended Read-Only File System), а така працює на 15 – 20% швидше звичайної, завдяки чому всі додатки, файли та інші матеріали відкриваються відчутно швидше, і це реальний факт .

Нова прошивка, крім багато чого іншого, містить в собі і інші нововведення, причому дійсно корисні. Наприклад, можна швидко передати файл з одного пристрою на інший за аналогією з AirDrop в техніці Apple, використовувати загальний буфер обміну на двох пристроях, а також моментально підключатися до ноутбука, щоб дистанційно керувати деякими можливостями мобільного пристрою. Прошивка EMUI 9.1, звичайно, доступна абсолютно безкоштовно, а перевірити її доступність можна шляхом відвідування спеціального розділу в налаштуваннях смартфона. Апдейт важить близько 1,5 ГБ, тому перед його завантаженням краще підключитися до мережі Wi-Fi, причому бажано саме швидкісний.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.