Розумні окуляри від Huawei і Gentle Monster надійдуть у продаж уже цієї осені

У березні цього року компанія Huawei анонсувала вихід власних розумних окулярів EyeWear, дизайн оправ яких розроблений корейським брендом Gentle Monster. Аксесуар почне продаватися в Китаї з 6 вересня цього року.

Окуляри вийдуть на ринок з декількома варіантами оправ, перша з яких коштує 1999 юанів (~ 284 долара), а інша – 2499 юанів (~ 355 доларів). У дужках знаходяться чіпсет, акумулятор ємністю 2200 мАг, антена, стереодинаміки і подвійний мікрофон, що дозволяють користувачеві говорити по мережі або відтворювати музику і відео зі смартфона.

Гаджет не має камери або будь-яких кнопок. Щоб відповісти на телефонний дзвінок, користувачам потрібно натиснути на будь-який з наконечників заушника. Для поліпшення якості зв’язку в окуляри вбудована технологія шумопоглинання.

Розумний пристрій має пилонепроникний і водостійкий корпус зі ступенем захисту IP67. Окуляри можна заряджати через порт USB-C, або помістивши окуляри в спеціальний шкіряний футляр.

Чохол для розумних окулярів

 

Крім цього, Huawei представить ще одні AR / VR-окуляри на виставці технологій IFA 2019 в Берліні наступного місяця. Існує ймовірність того, що китайська компанія оголосить на заході про реліз аксесуара Huawei x Gentle Monster в Європі.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.