Представлена ​​лінійка смартфонів realme 5 з квадрокамерою

Китайський бренд realme представив два нових середньобюджетних смартфона: realme 5 і realme 5 Pro. Обидва пристрої отримали квадрокамери, Android 9 Pie і 6,3-дюймові дисплеї.

realme 5

Перший представник лінійки – realme 5 – має 6,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600 × 720 пікселів. Захищає його від подряпин і падінь скло Gorilla Glass 5. В екрані є виріз для 13-мегапіксельної фронтальної камери.

Смартфон оснащений 8-ядерним процесором Snapdragon 665 разом з 3 ГБ або 4 ГБ оперативної пам’яті, а також платформою Android 9 Pie на базі ColorOS 6.0, яка сумісна з движком AR Core.

На тильній стороні розташовані сканер відбитків пальців і чотири датчика основної камери: головний модуль на 12 Мп, ширококутний на 8 Мп, датчик глибини на 2 Мп і ще один 2-мегапіксельний сенсор для макрозйомки. Незважаючи на попередні витоки, сенсор з оптичним зумом в realme 5 відсутній.

Виробник називає найсильнішу сторону девайса – його акумулятор. Батарея ємністю 5000 мАг підтримує швидку зарядку 10 Вт.

realme 5 Pro

Старша версія середньобюджетника має такий же дизайн. На задній стороні знаходяться сканер відбитків пальців і блок з основними камерами, фронтальний модуль на 18 Мп помістився у каплевидному вирізі, а кришки покриті склом з переливаючимся градієнтом.

Найголовнішими змінами стали характеристики: realme 5 працює на чіпсеті Snapdragon 712, комплектується 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів і тією ж квадрокамерою, але вже з головним сенсором на 48 Мп.

Акумулятор тут менш ємний – 4035 мАг. Є підтримка швидкої зарядки VOOC потужністю 20 Вт, завдяки чому realme 5 Pro зарядиться до 100% за 80 хвилин.

Можливості підключення в обох моделях ідентичні: LTE, Bluetooth 5, GPS, роз’єм 3,5 мм для навушників, а також FM-радіо. Смартфон поставляється з Android 9.0 Pie з фірмовою оболонкою ColorOS і підтримкою AR Core.

Продажі почнуться в Індії з 20 серпня 2019 року. Компанія підтвердила, що в Європі новинки з’являться вже в цьому році.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.