Huawei покаже на IFA 2019 власні AR / VR-окуляри

Китайська компанія Huawei представить на щорічній виставці технологій IFA 2019 власні окуляри з віртуальною та доповненою реальністю. Про це пише нідерландський портал LetsGoDigital, посилаючись на нові торгові марки, які зареєстрував виробник.

Заявки на реєстрацію Huawei VR Glass і Huawei AR Glass спрямовані у Відомство з інтелектуальної власності Європейського союзу (EUIPO) і у Відомство з інтелектуальної власності Великобританії (UK IPO).

За інформацією джерела, розумні пристрої будуть виглядати як сонцезахисні окуляри. Один із гаджетів оснащується мікрофоном і динаміками для телефонних дзвінків і взаємодії з голосовим помічником.

Аксесуар захищений від вологи і пилу за стандартом IP67. Працюють окуляри на батареї ємністю 2200 мАг. Інші характеристики не повідомляються.

Міжнародна виставка споживчої електроніки IFA 2019 пройде з 6 по 11 вересня в Берліні. Свої гаджети на ній продемонструють також Garmin , Nokia , LG і багато інших.

Раніше в цьому році Huawei представила розумні окуляри EyeWear, дизайн оправ яких розроблений корейським брендом окулярів Gentle Monster. З їх допомогою можна говорити по мережі або відтворювати музику і відео.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.