Анонсовано смартфон Motorola One Action

У рамках бренду Motorola анонсований новий смартфон Motorola One Action, який забезпечує запис відео, порівнянного за якістю з результатом, отриманим при використанні екшен-камер.

Анонсована новинка оснащена 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і наскрізним отвором у верхньому лівому кутку. Тут розмістилася 12-мегапіксельна фронтальна камера. Пристрій несе на борту процесор Samsung Exynos 9609, 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

На задній панелі смартфона Motorola One Action розташована потрійна камера. Вона включає 12-мегапіксельний основний модуль і 5-мегапіксельний сенсор для визначення глибини сцени, що знімається. Особливо акцентується увага на ширококутному модулі з надширококутним об’єктивом (кут охоплення 117 градусів). Цей модуль забезпечує запис відео «як GoPro» і має кілька додаткових відмінностей від звичайних камер смартфонів. Наприклад, виробник фізично повернув сенсор. Таким чином, коли користувач тримає смартфон вертикально, відео записується в горизонтальній орієнтації (і навпаки). Також, в камері реалізовані програмні алгоритми стабілізації зображення під назвою Enhanced Video Stabilization.

Пристрій також містить батарею ємністю 3500 мАг, порт USB-C для її підзарядки і 3,5-міліметровий звуковий роз’єм. Використання слова One в назві говорить про використання чистої версії ОС Android One і 3-річний цикл підтримки. Однак, це стосується тільки міжнародної версії новинки. Ті пристрої, які надійдуть у продаж в США і Канаді, отримають звичайну версію Android 9 Pie без гарантованих оновлень ОС в майбутньому. Крім того, користувачам з Північної Америки не пощастило і з початком продажів. Вони зможуть купити цю модель лише в жовтні, хоча в Бразилії, Мексиці і Європі продажі почалися від учора за ціною € 259.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.