Grand Theft Auto V випустили безкоштовно для Android

Однією з найбільших у світі ігрових студій, що займаються створенням відеоігор, є Rockstar Games. Її творіння завжди відрізнялися дуже високою якістю, як у частині сюжету, так і з точки зору використання новітніх технологій. Як вважає більшість людей, найкращим її творінням є такий хіт, як Grand Theft Auto V, а випущений він був ще у вересні 2013 року, проте, протягом перших двох років доступний був лише на ігрових приставках, тоді як потім він з’явився на комп’ютерах на базі платформи PC. Нащастя, з плином часу у власників смартфонів і планшетів на Android також з’явилася можливість пограти в GTA 5.

Секрет приголомшливого успіху цієї відеоігри полягає в тому, що вона містить в собі різноманітний геймплей, цікавий в міру заплутаний сюжет, захоплюючий мультиплеєр з тисячами різних завдань, безліч транспортних засобів, відкритий світ, а також безліч різних сценаріїв проведення дозвілля, починаючи від боїв з військовими і закінчуючи гонками по пляжу. Гравець сам вирішує, як йому розважатися, за що мільйони людей і обожнюють Grand Theft Auto V. Тепер у всіх є можливість пограти в GTA 5 на смартфонах і планшетах, що працюють під управлінням Android від Google. Чим потужніший електронний пристрій, тим краще.

Ідеться про повноцінну версію гри, яка працює без підключення до інтернету і будь-яким додатковим гаджетам. Усе, що потрібно – тільки смартфон або планшет. Створити Grand Theft Auto V для Android зуміла команда незалежних розробників New Games Corporation, в яку входять лише кілька людей. Їм вдалося перенести цю відеогру на смартфони та планшети, а таким Rockstar Games ще навіть не почала займатися, та й навряд чи почнеться в найближчі п’ять років, адже, мобільні ігри не приносять їй належного доходу, тим більше що їх потрібно постійно оновлювати, так як вимоги до ігор в різних нових версіях ОС постійно змінюються.

Уже зараз будь-який бажаючий може скачати GTA V для Android, а потім почати розсікати простори Лос-Сантоса, як називається головне місто у відеогрі. Оскільки гра носить статус бета-версії, в її роботі можуть виникати баги і неполадки, а для її повноцінної роботи без пригальмовувань потрібно досить потужне технічне оснащення. Усе управління повністю адаптовано під сенсорний екран. Так як ігрова студія New Games Corporation не має будь-яких угод з Rockstar Games, вона не може додати цю відеогру в магазин Google Play, та й навряд чи зможе в майбутньому. Саме тому скачати її найсвіжішу і актуальну версію можна з офіційного сайту розробників.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.