Xiaomi оголосила дату презентації прошивки MIUI 11

Анонса прошивки MIUI 11 всі користувачі чекають з травня нинішнього року, однак, на жаль, цей день все не настає і на настає. Вже пройшли навіть червень і липень, а китайська корпорація Xiaomi не поспішає навіть з її публічною презентацією, не кажучи вже про реліз нового ПО для фірмових мобільних пристроїв. Сьогодні, 16 серпня 2019 року, ситуація в цьому плані нарешті змінилася в кращу сторону, тому що офіційне джерело, ймовірно випадково, розкрило дату презентації даної операційної системи, опублікувавши важливу інформацію в китайській соцмережі Weibo.

Офіційне джерело в даній соцмережі повідомляє про те, що сьогодні у прошивки MIUI день народження, тому що спочатку вона була представлена ​​16 серпня 2010 року. За цілих дев’ять років це програмне забезпечення дуже сильно змінилося, ставши набагато краще в усіх відношеннях, як по частині швидкості роботи, так і по частині зовнішнього вигляду. Компанія Xiaomi оголосила про те, що вже незабаром дана прошивка сильно оновиться, а станеться це в рамках майбутнього заходу, який відбудеться у вересні. Уважні користувачі Weibo помітили, що на сторінці MIUI вже є дата наступної великої презентації.

Така відбудеться 5 вересня 2019 року, а пройде вона в 10:10 ранку за місцевим китайським часом. Саме в цей самий день відбудеться презентація нової операційної системи під назвою MIUI 11, однак, сподіватися на її настільки швидкий реліз не варто, тому що такий трапиться не раніше ніж через кілька тижнів після презентації, а можливо навіть і пізніше. Усе вказує на те, що прошивка вийде для смартфонів Xiaomi і Redmi лише в жовтні-листопаді, а можливо і пізніше. Утім, її тестування має розпочатися вже незабаром після анонса, однак, прийняти в такому випадку зможуть тільки власники певних флагманських моделей.

Очікується, що нова прошивка в особі MIUI 11 вийде для приблизно 30 моделей смартфонів Xiaomi, випущених на ринок за останні три роки. Це, поза будь-якими сумнівами, порадує всіх користувачів. Нова операційна система принесе разом з собою підтримку темної теми оформлення, новий екран блокування, редизайн безлічі стандартних додатків та іконок, поліпшений зовнішній вигляд інтерфейсу, а також підвищення швидкості роботи і розширення функціональних можливостей. Новітнє програмне забезпечення повинно виявитися кращим у своєму класі, що, поза будь-якими сумнівами, сильно порадує всіх користувачів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.