DJI представила складаний стабілізатор Osmo Mobile 3

DJI представила нову версію стабілізатора для смартфонів – Osmo Mobile 3. Триосьовой стабілізатор отримав ще більше функцій для зйомки якісних роликів і більш зручну конструкцію.

Головною зміною став складаний корпус, тепер стабілізатор брати з собою стало ще зручніше. Для Osmo Mobile 3 доступний додаток DJI Mimo, який дозволяє не тільки налаштувати пристрій, але і використовувати для редагування відео, застосовувати різні ефекти для зйомки. Стабілізатор отримав батарею на 2450 мАг, якої вистачить на 15 годин роботи.

Так, в додатку доступні функції: Story Mode (шаблони для автоматичного створення роликів із записів), Active Track 3.0 (захоплення швидких сцен), Slow Motion (уповільнена зйомка), Sport Mode (режим для зйомки спортивних сцен) та інші. Для зручності управління передбачено розпізнавання жестів і кнопки для вибору потрібного режиму.

DJI Osmo Mobile 3 пропонується в двох модифікаціях: Basic і Combo. У базову комплектацію за 119 доларів входить сам стабілізатор, чохол, кабель для зарядки, ремінець і чотири підставки. За 139 доларів покупець додатково отримає трипод і кейс для транспортування. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.