Деякі Apple MacBook Pro 15 заборонили до провезення в літаках

Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) заборонило до провезення деякі 15-дюймові ноутбуки Apple MacBook Pro на бортах літаків. Заходи вжиті у зв’язку з повідомленнями про несправності батарей лептопів.

Чотири авіакомпанії, що виконують вантажоперевезення, вже припинили транспортування 15-дюймових Apple MacBook Pro, випущених в період з середини 2015 року по лютий 2017. Серед них TUI Group, Thomas Cook Airlines, Air Italy і Air Transat. 

Крім того, на пасажирських рейсах TUI Group бортпровідники перед польотом при вході на посадку також попереджають про нову заборону. Нововведення стосується і ручної поклажі.

У червні поточного року купертіновці почали добровільно відкликати деякі 15-дюймові MacBook Pro, заявивши, що їх акумулятори можуть перегріватися і становити загрозу пожежної безпеки.

Крім того, Apple безкоштовно замінює клавіатури ноутбуків MacBook 2015 і новіші, MacBook Pro 2016 і новішеі, і MacBook Air 2018 у разі «залипання» клавіш. У цих пристроях використовується механізм «метелик», який викликає множинні проблеми і буде замінений вже в MacBook Pro 16.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.