Samsung Galaxy Note 10+ розриває вщент рейтинг DisplayMate

Американська організація DisplayMate Technologies провела комплексну оцінку дисплея флагмана Samsung Galaxy Note 10+. Як і Galaxy S10, представлений на початку цього року, новинка отримала кращий рейтинг в історії DisplayMate.

Експерти видання відзначили, що 6,8-дюймовий дисплей Galaxy Note 10+ має саму точну передачу кольору серед усіх смартфонів на ринку. З рекордною піковою яскравістю 1308 ніт екран забезпечує чітке зображення при будь-яких умовах.

Фахівці виділили кілька параметрів, за якими Galaxy Note 10+ демонструє найвищі показники. Так, точність передачі кольору становить 0,4 JNCD в кольоровій гамі DCI-P3. DisplayMate також виділяє «нескінченну» контрастність, відмінні від осліплення властивості екрану, широкий колірний обхват і високу роздільну здатність – 3040 × 1440 крапок.

Піксельна щільність у Galaxy Note 10+ дорівнює 498 ppi. Вона забезпечує максимальну чіткість зображення для людського ока – підвищення розширення до 4K при тій же діагоналі не несе практичного сенсу, впевнені експерти.

Раніше французька компанія DxOMark протестувала камеру Galaxy Note 10+. До плюсів фото віднесли швидкий автофокус і точні цільові впливи на вулиці з широким динамічним діапазоном.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.