Samsung Galaxy Note 10+ 5G – новий лідер рейтингу DxOMark

Фахівці DxOMark протестували новинку  Samsung Galaxy Note 10+ з 5G, анонсовану минулого тижня, і поставили пристрій на перше місце в рейтингу основної та фронтальної камер.

У сумі смартфон отримав 113 балів за основну камеру і 99 балів за фронтальну. Найближчий конкурент, Huawei P30 Pro, відстає всього на один бал. Фахівці віддали основній камері 118 балів за фотоможливості  та 101 бал за відео. 

До плюсів фото віднесли: швидкий, точний і повторюваний автофокус, точні цільові впливи на вулиці і в приміщенні з широким динамічним діапазоном, приємне боке з хорошим градієнтом розмиття, контрольований шум, яскравий і приємний колір в більшості умов.

Серед мінусів: іноді з’являються перенасичені кольори, випадковий шум в темних місцях при зйомці в приміщенні і на вулиці, помилки оцінки глибини в боке, дрібні деталі губляться при зйомці з великим збільшенням.

приклад відео

 

Samsung Galaxy Note 10+ 5G отримав той же набір камер, що і звичайна версія. Усього їх чотири: основний сенсор 12 Мп (апертура f / 1,5-2,4), ширококутний 16 Мп з апертурою f / 2,2 і телеоб’єктив 12 Мп зі світлосилою f / 2,1. Четвертий модуль ToF для виміру глибини картинки. 

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.